Hvor stor er en dobbeltdyne? Det er et spørgsmål vi ofte får i kundeservice. Og det er en rigtig godt spørgsmål — for svaret giver ikke sig selv og det har faktisk ændret sig lidt inden for de sidste par år. Her kommer en hurtigt forklaring.

Hvor stor er en dobbeltdyne
Hvor stor er en dobbeltdyne? Svaret er at der findes tre forskellige størrelser — 200 x 220 cm er mest brugt.

 

Hvor stor er en dobbeltdyne?

  • Klassisk dobbeltdyne: 200 x 200 cm (ved at udgå)
  • Standard dobbeltdyne: 200 x 220 cm
  • Kingsize dobbeltdyne: 240 x 220 cm

Vi har valgt slet ikke at føre den “klassiske” dobbeltdyne længere, da der stort set ingen efterspørgsel er på den. Det hænger meget sammen med det sengetøj der bliver lavet — og der bliver faktisk ikke rigtig lavet 200 x 200 cm sengetøj længere.

Langt de fleste vælger en “standard” dobbeltdyne, dvs. en dyne der måler 200 x 220 cm. Det er dem vi sælger flest af. Men valget er dit.

Det skal ikke være nogen hemmelig, at vi her i Dynehuset synes de ekstra store “kingsize” dobbeltdyner er ret lækre. Det er bare skønt når der er dyne nok. Så hvis du ikke allerede har et lager af sengetøj liggende til en standard dobbeltdyne, men starter helt på en frisk, er det altså det altså lidt luksus med så stor en dobbeltdyne.

Hvis du er i tvivl om hvilken dobbeltdyne du skal vælge, så kontakt os på 71 99 00 79.  Vi ved rigtig meget om dobbeltdyner :)

Se vores udvalg af dobbeltdyner her.