Dynehuset er en af Danmarks største onlineforhandlere af dyner, hovedpuder og tilbehør.

100% tilfredshedsgaranti

Hos Dynehuset samler vi kun på glade og tilfredse kunder. Derfor giver vi dig 90 dages returret og vedlægger en gratis returlabel i alle vores forsendelser, så det er nemt at bytte, hvis du er kommet til at købe noget forkert eller hvis varen ikke lever op til din forventning.

Faktisk vil vi gerne opfordre dig til at bestille flere varianter af den vare du er på udkig efter og nærstudere dem derhjemme. Det er nemmere at træffe et valg, når man står med varerne i hænderne. Og bagefter returnerer du bare de varer du ikke har brug for – det kommer ikke til at koste dig noget.

Kvalitet holder længere

Vores sortiment spænder vidt, men starter i den høje ende af kvalitetsskalaen. Dårlig kvalitet betaler sig ikke. Hellere købe noget der er lækkert og holder længe, end at købe noget skidt der skal skiftes ud. Derfor finder du også kun produkter fra gode, anerkendte producenter som Ringsted Dun, Quilts of Denmark og Mette Ditmer på vores hylder.

Egen kollektion

Vi producerer også vores egen kollektion af silkedyner, ved hjælp af dygtige samarbejdspartnere, som holder deres ældgamle håndværksmæssige traditioner i hævd. Vores silkedyner er fyldt med ægte langfibret silke og er alle sammen håndlavede.

Yderligere information

Vi ved rigtig meget om dyner og hovedpuder, så hvis du har brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på nedenstående oplysninger:

Kundeservice
Tlf.: 71 99 00 79
info@dynehuset.dk