Har I en fysisk butik?

Vi har desværre ingen fysisk butik.

Men her på webshoppen har vi fuld returret på alle vores varer i 90 dage og vedlægger en gratis returlabel, så du nemt kan sende varer retur. Og vi giver altid pengene retur – også på nedsatte varer.

 

Giver I pengene tilbage?

Naturligvis :) Vi har 90 dages returret på alle varer – også dem du køber på tilbud. Det gælder alle varer. Vi kan både føre pengene tilbage via dit kreditkort eller overføre dem til en bankkonto.

Når du køber en vare, vedlægger vi en automatisk en forudbetalt returlabel, så det er nemt at sende varen retur.

 

Hvad koster levering?

Levering er gratis. Vores leveringstid er 1-3 dage. Når vi har afsendt din pakke, får du tilsendt en e-mail med pakkens track & trace-nummer, så du kan følge pakken på dens vej fra os og hjem til dig.

 

Hvor lang er leveringstiden?

Vores leveringstid er 1-3 hverdage, dvs. hvis du bestiller inden kl. 11 på en hverdag, så sender vi din pakke afsted samme dag, og så har du den typisk dagen efter. Hvis du bestiller i en weekend, bliver din pakke sendt afsted om mandagen.

Når vi har afsendt din pakke, får du automatisk tilsendt en e-mail med pakkens track & trace-nummer.

 

Kan jeg bytte min dyne?

Ja, selvfølgelig! Vi samler kun på glade kunder, så hvis du på nogen måde er utilfreds med dit køb, er det meget vigtigt for os at høre fra dig, så vi kan rette op på den fejl vi måtte have lavet.

Du har altid 90 dages fortrydelsesret på dit køb. Hvis du ønsker at bytte din dyne til en anden dyne i vores sortiment, er det en smal sag – du skal blot udfylde oplysninger på følgende link; https://return.shipmondo.com/dynehuset, herefter modtager du automatisk en returlabel, som du bare skal sætte uden på den kasse du har modtaget din vare i og indleverer den i den nærmeste pakkeshop. Så kommer pakken tilbage til os. I det tilfælde du ønsker at returnere en vare, tilbagebetaler vi det fulde beløb som du har indbetalt til os, samme dag som vi modtager returvaren.

 

Jeg har ikke noget kreditkort, kan jeg bestille en dyne alligevel?

Naturligvis! Du skal bare kontakte os på telefon 71 99 00 79 eller info@dynehuset.dk, så laver vi en “manuel” ordre til dig, hvor du får en faktura og betaler via bankoverførelse.

 

Hvad betyder bæreevne?

Bæreevne er en teknisk betegnelse for en dynes isoleringsevne, dvs. dunfyldets evne til at holde på varmen. Jo højere bæreevne, jo bedre isolerer dynen.

Hvis du sammenligner to dyner med den samme mængde fyld, fx 600 gram, og hvor den ene har en bæreevne på 11 og den anden har en bæreevne på 12, så er dynen med bæreevne 12 den varmeste dyne.

Hos Dynehuset anbefaler vi dig at vælge en dyne med en bæreevne på minimum 11. Dyner med bæreevne 10 indeholder nemlig en vis procent småfjer. Småfjerne isolerer ikke rigtig, men gør dynen tungere. Dvs. at hvis du vælger en dyne med en lav bæreevne, får du en dyne som er tung, men ikke særlig varm – og det er ikke særlig rart.

De fleste synes at en helårsdyne med ca. 600 gram, og en bæreevne på mellem 11 og 12, er dejlig komfortabel og passende varm. Men hvis du har tendens til at fryse og har brug for en lidt varmere dyne, skal du vælge en dyne med mere fyld, fx 700-850 gram (og stadig en høj bæreevne).

 

Kan jeg vaske min silkedyne?

Ja, alle vores silkedyner – undtagen dem med vår af silke – kan vaskes ved 30 grader. Brug helt almindeligt vaskemiddel (helst ikke for meget af det) og vælg en skånsom vask, hvor dynen ikke bliver kastet for meget rundt i maskinen. Tør den derefter et varmt og tørt sted, eller i det fri hvor der er godt med luft, fx. bredt ud over et tørrestativ.

 

Hvad er forskellen på silkebetræk og bomuldsbetræk?

Den største forskel er udseendet og vægten. Silken er meget fin og glat, og har et let skinnede look, imens bomuld er kraftigere og mere robust – men stadig dejlig blødt.

Silke er ekstremt let og vil føles fjerlet, imens bomuld vejer noget mere. På en almindelig voksendyne vejer bomuldsbetrækket ca. 500 gram mere end silkebetrækket.

Når vi rådgiver vores kunder omkring hvilken type dynevår de skal vælge, spørger vi altid om de godt kan lide at dynen vejer lidt når de har dem over sig – hvis du ville svare ja her, så er det en dyne med bomuldstræk du skal vælge. Hvis du derimod godt kan lide at dynen er super let, så er det en dyne med silkebetræk du skal vælge.